Privacy verklaring

Privacy verklaring

Dit privacybeleid legt in algemene bewoordingen uit hoe wij de privacy van uw persoonlijke informatie beschermen. Het is van toepassing op alle persoonlijke informatie die u verstrekt wanneer u zich bij ons registreert.

Welke informatie verzamelen we?

De soorten persoonlijke gegevens die wij van u verzamelen, zijn afhankelijk van de omstandigheden van het verzamelen en het type service dat u aanvraagt. Wanneer u bijvoorbeeld een product van deze website wilt kopen, kunnen wij gegevens verzamelen zoals uw naam, e-mailadres, verzendadres, factuuradres en andere informatie die relevant is voor uw aankoop.

Aangezien we wettelijk verplicht zijn om uw toestemming te verkrijgen voor het verzamelen van "gevoelige informatie", gaan wij ervan uit dat u akkoord bent gegaan met het verzamelen van alle informatie die aan ons is verstrekt voor gebruik in overeenstemming met dit beleid, tenzij u ons anders vertelt.

Hoe we informatie verzamelen

Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoekt, wanneer u met ons zaken doet via onze website, of wanneer u persoonlijk contact met ons opneemt. Wij verzamelen geen persoonlijke informatie zonder uw toestemming. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u de velden invult die nodig zijn om een ​​transactie via deze website mogelijk te maken.

Hoe wij uw persoonlijke informatie gebruiken

Verzamel meestal uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken

2. Om producten te leveren die u bij ons hebt besteld

3. Om u te voorzien van informatie over onze producten en diensten

4. Om uw mening te vragen over onze producten, diensten, marketing en website.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden

We kunnen uw persoonlijke gegevens aan anderen bekendmaken voor het doel waarvoor de informatie is verzameld of voor gerelateerde doeleinden, bijvoorbeeld om een ​​transactie namens u te voltooien of om u een product te leveren dat u hebt gekocht. We betrekken externe contractanten om services voor ons uit te voeren waarbij we omgaan met persoonlijke informatie die we hebben van de aannemer. Bijvoorbeeld op dit moment met externe contractanten om:

1. Lever producten aan die op deze site zijn gekocht

2. Zorg voor elektronische overboeking, creditcardverwerking en gerelateerde services

De beveiliging van uw persoonlijke gegevens

We hebben uw persoonlijke gegevens veilig uitgevoerd en we zullen niet verhandelen, verhuren of verkopen. We zullen alle redelijke stappen ondernemen om alle informatie die we over u hebben veilig te houden. Persoonlijke informatie kan zowel elektronisch op ons computersysteem worden opgeslagen. Firewalls, wachtwoorden, antivirussoftware en e-mailfilter om al onze elektronische informatie te beschermen.